Foto & Video

ASPEKT STUDIO SUCEAVA


ASPEKT Studio vă ofera filmare şi fotografiere cu camere profesionale, acestea fiind executate de către personal cu experienţă în domeniu. Captură video şi foto în toate momentele importante ale evenimentului pentru a realiza un montaj de calitate. Termenul de execuţie este de 30-60 zile lucratoare de la data evenimentului. În cazul în care cununia civilă se doreşte în altă zi decât cununia religioasă, se face programare.

Apelaţi cu încredere la 0744 544 199 sau 0744 900 192.

Accesează pagina noastră de Facebook.

Pachet FOTO-VIDEO

Filmare Full HD sau 4K editată cu generic pe USB Stick sau Blu-ray Disk sau DVR în format DVD editat full cu video generic. Fotografii editate pe suport DVD, disc şi copertă personalizată printată full color.

Serviciu Opţional

Filmare aeriană Full HD cu dronă, filmare cu macara, sedinţă foto-video în altă zi decât cea programată. Diferite modele de albume foto tip atlas, gheaţă carbonică sau fum cu leduri cu efect vertical.

Un profesionist răpeşte realitatea şi impune dominaţia propriului gând şi spirit. Altul întâmpină realitatea cu mai multă tandreţe şi pentru el o imagine este un instrument de dragoste şi revelaţie. Cu ochii minţii, vizualizează cum o anumită privelişte sau un anumit sentiment ar putea fi imortalizat în cadru. Dacă această viziune este incitantă, există o şansă mare ca acea privelişte sau sentiment să se transforme într-o fotografie sau filmare bună. Este ceva intuitiv, care vine dintr-o lungă practică.

Puteţi opta pentru pachetul clasic, simplu sau alegeţi dumneavoastră una din opţiunile de mai sus. Termenul de execuţie este de 30-60 zile lucrătoare de la data evenimentului. În cazul în care cununia civilă se doreşte în altă zi decât cununia religioasă, se face programare.

fotograf nunti suceava
fotograf nunti suceava
fotograf nunti suceava
fotograf nunti suceava
fotograf nunti suceava
#1
#2
5
33
IMG_1784
NIK_0560_Fotor
PHOTO-804
PlayPause
fotograf nunti suceava
fotograf nunti suceava
5
33
IMG_1784
NIK_0560_Fotor
PHOTO-804
previous arrow
next arrow