Music DJ

MUSIC - DJ


Fiecare eveniment este unic în felul său și corespunde personalității și stilului dumnevoastră, echipa noastră se va adapta cu entuziasm și profesionalism cerințelor asigurând succesul evenimentului și amintiri de neuitat.

Daca ai în plan organizarea unei nunți, a unui botez, al unei petreceri de aniversare, banchet, majorat, reuniune și ai accesat site-ul nostru nu va fi nevoie să continui căutarea deoarece te afli exact acolo unde trebuie pentru a face alegerea perfectă. Echipa noastră fiind specializata pe domeniul de entertaiment evenimente se va asigura cu maximă dedicare, pasiune și raspundere că ziua pe care voi o doriți a fi memorabilă, va decurge pe măsura așteptarilor, exact așa cum vă doriți.

Pentru detalii sună la 0744 900 192 sau la 0744 544 199.

DJ Nunti Cumatrii Evenimente Suceava

Pachetul eveniment

Muzica

Garanția profesionalismului este oferită de sistemele audio profesionale, branduri cu tradiție în ceea ce privește calitate și fiabilitatea! Programul muzical va fi oferit de DJ profesionist, "New sound and new style"!

Lumini

Aspekt Studio îți stă la dispoziție în dorință de a-ți înfrumuseța evenimentul mult visat cu o gamă variată de decorațiuni de jocuri cu lumini ambientale, uniforme și dinamice precum și efecte laser!


Efecte speciale

Creăm o atmosferă deosebită prin folosirea efectelor speciale cum ar fi fumul greu exclusiv din gheață carbonică, lasere și artificii de interior, totul pentru o petrecere plină de vitalitate!

Servicii Foto-Video

Fotografii și filmări profesionale care va surprinde o petrecere reușită!